Eine Frau trägt einen Slip
Slip Rådgivning

Hvilken truse passer meg?

Føl deg komfortabel i din egen hud!

Antrekket ditt blir bare perfekt med de riktige trusene. Trusene våre overbeviser med god bærekomfort, samt med vakkert design!


Truser

Kjæresten vår!Den velprøvde passformen er preget av høy bærekomfort. Trusen finnes i mange forskjellige design og kvaliteter. Enten det er bomull eller mikrofiber, bør disse trusene ikke mangle i noen garderobe!

Handle truser
Illustration eins Slips

Strings

Vis frem kurvene dine!Strenger imponerer ikke bare med sitt forførende design, men også med sin høye bærekomfort. Oppdag våre forskjellige design her.

Handle thongs
Illustration eines Strings

Pantys

Behagelig, trendy og sexy!Pantyformene våre er tettsittende og fremhever kroppen din.

Handle pantys
Illustration eines Pantys
Slipform am Po einer Frau

Hvilken truseform passer til hvilken bak?

Å velge riktig truse er ikke alltid lett.

Det blir fort ubehagelig dersom den skjærer seg inn. Eller fremhever trusen feil steder. Vi anbefaler følgende spesielt fordelaktige modeller for din figurtype, slik at du kan vise frem rumpa på best mulig måte! Til syvende og sist er det bare én ting som teller: at du føler deg komfortabel!


Hjerteformet rumpe

Egenskaper: Starter med en relativt smal midje, hoftene danner det bredeste punktet i denne formen. Den nedre delen av bunnen er mindre utpreget. Denne baken beskrives ofte med V-form.

Tips: Truser, panties eller hipsters som sitter ganske lavt på hoftene egner seg spesielt godt til den hjerteformede underdelen. De dekker baken og former den bedre, slik at de ser fastere ut. Truser med høye ben er derimot mindre fordelaktige fordi mangelen på volum i nedre seteområdet vil bli fremhevet. Gimmies egner seg også veldig godt til å jukse smalere.


Kvadratisk form

Kjennetegn: Denne bakformen går i en ganske rett linje mellom hoftebenet og ytterlåret. Baken er relativt flat.

Tips: Bruk først og fremst stringtruser eller truser med høyt ben (kontortruse, midjetruse...) som ikke trekker seg sammen. Men panties og underbukser med lengre ben passer også godt til denne fasongen. Klaffende kutt med brede ben bør unngås.


pæreformet rumpe 8omvendt hjerte)

Kjennetegn: Med denne rumpeformen er det bredeste punktet under hoftene. Som navnet antyder, ligner det et opp-ned hjerte eller en pære. Ofte er det også snakk om A-formen.

Tips: Det er best å velge truser med høye eller skrånende ben, for eksempel kontortruser, midjetruser eller thongs. Disse smigrer figuren din og skjærer seg ikke inn, slik det kan skje med modeller med ganske smale benkutt.


Rund rumpeform

Kjennetegn: Denne bakformen tilsvarer den klassiske epleformen. Selv om den er fin og rund og fast, trenger også denne baken riktig innpakning.

Tips: Pass på at du ikke kjøper truser og panties som er for små eller trange. Hvis det ikke er nok stoff, kan skrittet forvrenges uattraktivt under bevegelse og underbuksene sklir ubehagelig. Klassiske truser, panties og shapewear-truser med nok stoff rundt ryggen passer best. Thongs fremhever sterkt volumet av baken.