KJOLELENGDER

Hvem sier at kjoler kun er for formelle anledninger? Våre kjoler beviser det motsatte. Hos oss finner du motefavoritter i ulike varianter og for enhver anledning - fra mini til maxi, fra avslappet til stilig. La deg inspirere av vår stilguide og finn din dress to impress hos oss!

Minikjole, maksieffekt

Mindre er mer: Dette gjelder definitivt for våre minikjoler! Korte kjoler får deg til å se høyere ut, fremhever bena dine og er perfekte for varme vårdager og sommerdager. Oppdag luftige A-linje-minikjoler og mange andre modeller hos oss, som virkelig gir deg en flott opplevelse.
Til minikjoler

Midi - den nye trendlengden

Wadenlange kjoler er et must for stilbevisste kvinner. Disse vakre, svingende kjolene er ekte kurve-smigrere, fremhever midjen, har en snill effekt på beina - og skaper dermed en avslappet silhuett. Kombiner din midi-kjole med joggesko eller støvler for å få en trendy gatestil, eller gi kjolen en elegant oppgradering med hælsko.
Til midi-kjoler

Maksikjoler fra avslappet til festlig.

Kjennetegnende for maxikjoler er selvfølgelig den lange snittformen som vanligvis strekker seg helt ned til ankelen. Takket være ulike mønstre, stoffer og passformer finnes det utallige forskjellige maxikjolemodeller. Ønsker du å style en avslappet fritidsantrekk eller leter du etter en aftenkjole for en festlig anledning? Hos oss finner du det perfekte komplettantrekket rundt maxikjolen.
Til maksikjoler