BH-modellrådgivning

Valget av rett BH påvirker ikke bare din egen stil, men fremfor alt brukerkomforten og selvbevisstheten. Det er vårt mål å hjelpe deg med å finne den BH-en som er perfekt for dine behov – enten det er i hverdagen, til spesielle anledninger eller sport. Her får du vite alt om forskjellige stiler som bøyle-BH-er, avlastnings-BH-er, sports-BH-er med flere. Hver kropp er unik, og vi vil gjerne gi deg best mulig hold, brukerkomfort og stil. Bli kjent med de forskjellige BH-passformene og og finn din(e) yndlings-BH-stil(er)!
Oppdag den fascinerende verdenen til BH-passformer!

Avlastnings-BH

Avlastnings-BH-en egner seg ekstra godt for et stort bryst. Snittet omslutter brystet fullstendig. Den tunge bysten blir optimalt støttet. BH-en gir hold og støtte både sideveis og foran. Modellen har et bredt, mykt bånd under bysten og polstrete stropper. Dermed får tunge bryst komfortabelt hold uten at BH-en skaper ubehagelig trykkpunkter. En ekstra bred rygg avlaster ryggpartiet.
Gå hit til modellene

Bøyle-BH med skåler

Bøyle-BH-en egner seg spesielt til bryst som trenger noe støtte på undersiden. Brystet støttes av bøylene, mens de formstøpte eller sydde myke skålene hever og modellerer bysten. Utringningen blir diskret fremhevet. Takket være spacerskåler (3D-avstandstekstil) er BH-en i tillegg ekstra pustende og lett å tilpasse. Egner seg som T-skjorte-BH når skålene er formstøpte (sømløst forhåndsformete) og sømløse, samt at ingen blonder eller broderinger i relieff er brukt.
Gå hit til modellene

Bøyle–BH

Bøyle-BH-en uten myke skåler støtter brystet og hever det diskret, uten å modellere eller forme utringningen. Egner seg spesielt for en byste som i den øvre delen enda har veldig godt eget hold, og for alle som ikke liker skåler. Utsmykkende blonder, broderier eller annet tilbehør forsirer utringningen. Egner seg som T-skjorte-BH når skålene er formstøpte og sømløse, samt at ingen blonder eller broderinger i relieff er brukt.
Gå hit til modellene

Bustier

Bustieren for hver eneste dag (og for natten) En lett BH og ekstra populær modell. BH-en har ingen „hevende“ funksjon, men omslutter brystet optimalt og skaper dermed total velvære. Praktisk med elastisk linning eller med frontlukning. Kjøpes også gjerne av alle som finner avlastnings-BH-en for "kompakt" og vil føle nesten som om de ikke har noe på seg.
Gå hit til modellene

Soft-BH (mikrofiber-BH)

Soft/myk BH eller mikrofiber-BH skilter med formstøpte småkopper og brede, for det meste polstrete stropper. Optimalt hold, ekstra komfortabel og behagelig myk mot huden. Egner seg som T-skjorte-BH, da koppene er forhåndsformet helt uten koppsømmer. Laget av bomull eller mikrofiber, ensfarget,med trykk på og mange ganger forsiret med blonder. Her finner du også velvære-modeller med frottéfôr eller lett spacerskål.
Gå hit til modellene

Triangel-BH / Bralette

BH-en uten bøyler, med eller uten myke skåler, er virkelig en trendsetter. Den har fokus på en "naturlig" brukerkomfort og et mest mulig "naturlig" utseende. Kjøpes gjerne av kvinner med noe mindre bryst som vil markere utringningen. Det tilbys modeller med og uten blondedetaljer, i mikrofiber eller bomull.
Gå hit til modellene

Multiway-BH

Multiway-BH-en med sitt spesielle snitt og sine funksjonelle egenskaper gir forskjellige bruksmuligheter. Enten det er som halterneck, med stropper krysset i ryggen eller bare med én stropp – den er en flott ledsager til kjoler og topper med spesielle utringninger. Ofte tilbys det i tillegg gjennomsiktige stropper for å gi enda mer variasjon. De sømløst forhåndsformete skålene omslutter bysten, hever den og modellerer dekolletasjen. Det finnes modeller som også kan brukes uten stropper, da de under brystet er forsterket med ett eller flere bånd av silikon som gir ekstra hold.
Gå hit til modellene

High-Apex-BH

High-Apex BHen utmerker seg med en for det meste spisst nedgående utringning, noe som fremhever dekolletasjen. De brede stroppene går sømløst inn i koppen og gir en overflate til overdådige forsiringer og herlige blonder, men de kan også stilfullt holdes uten noen. Med sitt unike snitt og de integrerte bøylene sørger den for en lett heving og formgivning av store bryst – men også små bryst blir markert på perfekt vis. High-Apex-BH-en er med sin eleganse og funksjonalitet det perfekte valg for kvinner som vil føle seg både stilig og komfortabel.
Gå hit til modellene

Minimizer

Et kjennetegn for minimizeren er at den får brystet til å se mindre ut. De små kurvene omslutter brystet fullstendig. Ved hjelp av det høyere trukkete midtpartiet blir brystet presset lett utover og størrelsen synes dermed redusert. Et bredt bånd under bysten og brede stropper sørger for optimalt hold og fordeler vekten av et stort bryst på beste måte, uten å lage merker i huden. Ryggen er i ekstra bred utførelse og støtter ryggpartiet.
Gå hit til modellene

Sports-BH

Materialene er slik valgt at svette absorberes og BH-en lett blir tørr. Videre gir sports-BH-er med sin komprimerende virkning på brystet fullt hold og understøttelse, og de er pustende. Brede stropper sørger for at ingenting glir ut og at vekten av brystet blir sikkert fordelt. De er lette å ta på seg med lukning i ryggen, frontlukning eller begge deler, slik at man er garantert optimal tilpasning til de kvinnelige formene.
Gå hit til modellene

Balkonett

Balkonett-BH-en former med sitt raffinerte snitt og de vidt ut til siden stående stroppene en dyp utringning og et fullt, vakker bryst. I tillegg er den sexy, men synes så å si ikke. Innarbeidete bøyler, ofte også tilvirkete halvskåler, støtter brystet nedenfra og hever det. En flott iscenesetting for små og middels bryst, men også store blir virkelig godt markert.
Gå hit til modellene

Amme-BH

Amme-BH-en gir perfekt hold og føles behagelig å bruke i ammeperioden. I modeller med små kurver er disse for det meste forhåndsformet uten sømmer og kan takket være ammeklips-systemet åpnes lett til ammingen. Stroppene er fast forbundet med bryststøttene, slik at de ikke glir ved åpning av skålene. Noen av modellene er laget med bøyler slik at man får ekstra hold. Blant disse tilbys også bustier-modeller, som med den løse linningen er enkle å ta på og av seg og er laget av bomull. Med den lille andelen av elastan og den spesielle linjeføringen i de foran over hverandre liggende små kurvene, tilpasser BH-en seg kroppsformen ettersom denne forandres. Den idelle ledsager under svangerskapet og i ammeperioden.
Gå hit til modellene