Selection

PREMIUM STYLES

Materialer av høy kvalitet, sterke farger og klassiske snitt: Selection by Ulla Popken står for enkle og tidløse stiler med spesielt høye kvalitetskrav. For god mote skal ikke bare se bra ut, den skal også føles bra - og gi glede i lang tid. Fra viskose til silke og kashmir: Premiumkolleksjonen imponerer med businessantrekk og festlige looks som kombinerer eleganse, komfort og holdbarhet.
Oppdag kolleksjonen
The Slinky Secret
Elegance har fått et nytt navn: Slinky. Den tunge, mykt flytende blandingen av viskose og elastan er et av våre favorittmaterialer for luksuriøse styles. Ikke så rart: Slinky-plagg krøller nesten ikke, er elastiske, smigrer kurvene dine og er ekstremt behagelige å ha på seg. Dermed er du alltid perfekt kledd for lange arbeidsdager og festlige anledninger.
The finest cotton
Når det gjelder materialer av høy kvalitet, kommer vi ikke utenom Pima Cotton. Denne fiberen, som også kalles "Sør-Amerikas silke", er egentlig et bomullsgarn - og mykere enn nesten alle andre stoffer. Den fine, men slitesterke Pima-bomullen garanterer maksimal komfort, former seg perfekt etter kroppen og sikrer dermed en perfekt passform - de beste egenskapene for et luksuriøst utseende.