The model poses in a pink skirt and white jumper in a field
PURE - FAIR FASHION
Bærekraftig og GOTS-sertifisert motekolleksjon

PURE

GLEDEN VED PURE FASHION

God mote satser ikke bare på overbevisende snitt og godt uttenkte design, men også på å virkelig gi innsyn og vise ansvarlighet. Vi oppfyller med PURE-kolleksjonen vår de strenge økologiske og sosiale kriteriene til Global Organic Textile Standard (GOTS) gjennom hele produksjonskjeden – from field to fashion (fra mark til mote). Resultatet er høyaktuelle trendartikler som man gjør alt rett med.
Oppdag kolleksjonen

PURE UNDERTØY

LIKE MILJØ- SOM HUDVENNLIG

Med PURE viser vi ikke bare super, kommende mote, men alltid også ansvarlighet. Oppdag også undertøykolleksjonen fra PURE.
GOTS Logo

GOTS

RETTFERD KOMMER IKKE AV SEG SELV
GOTS (Global Organic Textile Standard) er et tekstilstempel som diverse internasjonale organisasjoner sammen har utviklet for å skape innsyn i hele tekstilkjeden for økologiske klær.
Les mer
Alle artikler i PURE-kolleksjonen er GOTS-sertifiserte og oppfyller følgende kriterier:
  • Minst 70 % naturlige fibre
  • Minst 95 % av bomullen er økologisk
  • Bruk av økologiske metoder ved forarbeidelsen av fibrene
  • Overholdelse av sosiale aspekter
  • Avkall på bruk av syntetiske hjelpestoffer
  • Kontinuerlig kontroll av produksjonsinnretningene
Picture of a plant

Vår ansvarlighet

FAIR FASHION
I et familieforetak som vårt er ansvarsfull drift en del av DNA-et – vi følger en langsiktig strategi i det vi gjør som er preget av rettferd og bærekraft. Vårt ansvar overfor medarbeiderne, forbrukerne, produsentene, partnerne, de tjenesteytende og hele samfunnet er av essensiell betydning for oss som et globalt virksomt moteforetak.
Les mer
Ansvarlighet overfor omverdenen
For å beskytte miljø og klima ser vi nøye på hvor virksomheten vår påvirker omverdenen, og vi setter oss mål om å systematisk redusere det.
Sosial ansvarlighet
Respekt for hver enkelt person og en rettferdig og partnermesssig samhandling: Det er ikke en floskel hos hos, men en realitet i det daglige liv – både i samspillet med våre medarbeidere og med våre leverandører.
Produktansvarlighet
Vi legger i produktene våre den største vekt på kvalitet og bruken av bærekraftige materialer. Ansvarligheten vår slutter likevel ikke ved tilvirkningen, vi stiller også høye krav til transporten.
Våre siste høydepunkter
Inspirasjon for deg