TRUE SIZE FASHION

Ulla Popken er Europas ledende merkevare for plussstørrelser. Som alle engasjerte merkevarer ønsker vi å være tydelige og enkle å forstå for kundene våre. Derfor har vi jobbet med et begrep som oppsummerer temaet plussstørrelser i et nøtteskall: Plus Size Fashion.
Og det - dette ordet normalstørrelser - innebærer at alle andre størrelser er unormale størrelser. Dette er ikke bare et utdatert tankesett, men også faktamessig feil. Nesten 50 %* av alle kvinner i Tyskland bruker størrelse 42 eller større. *Ifølge Statista: Fordeling av klesstørrelser for kvinner i Tyskland i 2012.
Du kan kalle det småtteri, men det er ofte detaljene og de små justeringene som setter i gang noe større og får deg til å tenke videre.
Vi i Ulla Popken har bestemt oss for å tenke fremover og stiller spørsmålstegn ved begrepet Plus Size Fashion fra og med april. Et begrep som nøytraliserer enhver forskjell og som merkevaren Ulla Popken og vår mote skal stå for i fremtiden:
TRUE SIZE FASHION
True Size Campaign Banner

STØTTER KAMPANJEN

La oss realisere True Size-ideen sammen. Så enkelt er det å bli en del av kampanjen: Vis profilbildene dine på sosiale medier med fingrene krysset, som i eksemplene. Det er kampanjens viktigste visuelle element.